Társasjáték – Kert – Niwa

7 790 Ft bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza

Kitöltendő

Elfogyott

Cikkszám: DJ08489 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

A Djeco új társasjátéka a japán kúltura hagyományaiból sarjadt új, kreatív stratégiai társasjáték.

A játék lényege a kokesik és a szamurájok vetélkedése a mielőbbi célba érésért. A társasjáték játéktere a japánkert, ami itt most az útvonalak soféle lehetőségét nyújtja a játékosoknak a lépésekhez. A japánkert szóról varázslatos elrendezésű és tartalmú kertre gondolunk, mivel ez a módja a kertrendezésnek mindenkor, mindenhol a tradiciók tiszteletét és a művészi színtre emelt kertépítést fedi.

A kokesi babák, mint játékfigurák a régi japán hagyományos ‘vásárfia’ babák kreatív felhasználása a társasjátékban figuraként. A kokesi babáknak szinte kultusza van szerte a világban, gyűjtők vetélkednek a legnagyobb és legszebb gyűjtemény címének elnyerésért. Az eredeti kokesik között nem volt két azonos festésű baba, mára két csoportja van a tradicionális és a kreatív kokesi.

A szamurájok harcosok és őrzők, ebben a játékban szintén játékfigurák. Ezek a játékfigurák, a kokesik és a szamurájok a társasjátékban több logikai, taktikai, stratégia színten kívánják meg a velük játszók okos gondolkodását. Hová lépjen, milyen jelzést, szimbólumot viseljen, támadjon vagy meneküljön? A játékfigurák fején lévő rudacskák a felvehető gyöngyök, szimbólumok tartására szolgál, így a babák jelentése a táblán játék közben változik, a játékos stratégiája szerint. Egyedül álló ez a társasjáték abban is, hogy a figuráknak játék közben alakítható ki a jelentése és vonatkoztatható rájuk a szabály, ami alapján a lépések megtehetők.

Tartalma:

  • 6 db játékbábu
  • 12 db gyöngy
  • 12 db kerttábla

A doboz mérete: 21 x 21 x 4 cm

Tervezte: Marie és Wilfried Fort


Ajánlott életkor: 7 – 99 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Értékelések

There are no reviews yet

„Társasjáték – Kert – Niwa” értékelése elsőként