Társasjáték – Zizzent macska – Gatoloco

4 990 Ft bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza

Készleten

Leírás

 • Szuper, nagyon vicces társasjáték zsúrra, élvezetes, pörgős családi társasjáték vidám estékhez!A játék célja: Legyél az első, aki 15 pontot összegyűjt!
  A játék előkészületei: a „csináld ezt kártyákat színenként jól keverjétek meg, és színenként szétválogatva tegyétek őket 4 külön pakliba az asztal közepére, hogy mindenki jól hozzáférhessen.
  Figyelem: minden „csináld ezt kártya sarkába számokat írtunk, ezek jelölik, hogy egy-egy küldetés mennyi pontot ér. Minden  játékos kapjon 5 db színkártyát (minden színből egyet – szürke, piros, kék, zöld, sárga)
  A játék menete: a Gatoloco egy gyorsasági játék, az összes játékos egyszerre játszik.
  Egy ez játékkör úgy kezdődik, hogy a játékosok titokban kiválasztanak egyet a színkártyájuk közül és maguk elé rakják – a színkártyákkal fognak licitálni látható „csináld ezt kártyákra, melyet meg szeretnének nyerni. (vedd figyelembe a kártyákon szereplő pontértékeket). Mikor már minden játékos maga elé tett (lefordítva egy színlapot, a játékosok 3-ra egyszerre felfordítják a lapjaikat, hogy azokat minden játékostársuk is jól láthassa.
   ha egy játékos egyedüliként választott egy színt, akkor megnyeri az azzal azonos „csináld ezt kártyát
   ha több játékos is ugyanarra a színű lapra licitált, akkor (csak nekik) végre kell hajtaniuk – pontosan – az adott színű cselekvéskártyán látható cselekvést / mozdulatot. Az a játékos nyeri a „csináld ezt kártyát, aki a kártya által kért mozdulatsort először teljesíti.
  Figyelem: előfordulhat, hogy egyszerre több mozdulatsort is utánozni kell.
  Ha valaki tökéletesen teljesíti a kihívást, vegye el a megnyert kártyát a pakli tetejéről. A megnyert kártyákat gyűjtsétek magatok előtt. Vegyétek vissza a szín-kártyáitokat és folytatódhat a játék.
  Büntetés: ha egy játékos egyedüliként tett le egy szín-lapot és mégis elkezdi utánozni a színkártyájával azonos „csináld ezt  kártya mozdulatsorát (pedig nem kellett volna, hiszen egyedüli „licitálóként nem kellett senkivel sem versenyeznie),  büntetésben részesül. Büntetése, hogy egy, már megnyert kártyát vissza kell tennie a szín szerinti pakli aljára.
  Ki nyer? Aki a először gyűjti össze a 15 pontot megnyeri a játékot!
 • Játékosok száma: 2 – 6 játékos
 • Korosztály: 6 éves kortól
 • Jelleg: akciós társasjáték, vicces gyorsasági-megfigyelős társasjáték
 • Fejleszti: probléma megoldó képességet, koncentrációt, megfigyelő képességet, gyors reakció, reagálás képességét
 • Kompetencia: szövegértési és szövegalkotási, tudásszerző képesség, tanulási képesség, szociális-, kommunikáció, kezdeményező képesség

Értékelések

There are no reviews yet

„Társasjáték – Zizzent macska – Gatoloco” értékelése elsőként