Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a JADE Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (székhely és postacím: 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 3/B., adószám: 25591176-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-082311, E-mail: info@jadeconsulting.eu, Telefonszám: +36 (30) 958-4573), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: JADE Tanácsadó Kft.
A szolgáltató székhelye: 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 3/B
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: webshop@babadepo.eu ; info@jadeconsulting.eu
Cégjegyzékszáma: 13-09-202619
Adószáma: 25591176-2-13
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Fővárosi Cégbíróság
Telefonszáma: +36 (30) 958-4573

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai: RendszerNET Kft. – SzerverPark.eu

Alapvető rendelkezések

1.1. ​A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzatértelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről Fulfillment szolgáltatás webshopok számáraszóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások,valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatályos a keltezés dátumától kezdve visszavonásig, az ÁSZF módosításáról jelen webshop bejegyzései között hirdetményben értesítjük Látogatóinkat, Ügyfeleinket.

1.3. A webshop, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelme alatt áll, JADE Tanácsadó Kft. – Minden jog fenntartva – 2020.

1.4. Rendelkezésre állás
Szolgáltató gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök, akadályoztatás esetén telefonos elérhetőségünkön tájékozódhatnak a helyreállás menetéről és az újbóli hozzáférés várható határideje kapcsán.

1.5. Adatvédelmi tájékoztató elérhető az adatvédelem menüpont alatt.

1.6. A termékek feltüntetett árai tartalmazzák az Áfát.

1.7. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról és feltételeiről.

1.9. A rendelés menetének részletes leírása
A Vásárló akár a Szolgáltató által biztosított Webshop keresőjében, akár a terméklistában megkeresheti és kiválaszthatja a megfelelő terméket, ruházati cikk esetében a lehetőség szerint rendelkezésre álló termék megfelelő méretét is egy kattintással megadhatja. Méretbeli eltérés esetén Vásárló tudomásul veszi, miszerint Szolgáltató eltérő árakat is alkalmazhat (pl. nagyobb méret esetében előfordulhat, hogy magasabb az ár a kisebb méret árához képest.)
A terméket “Kosárba” helyezve a Vásárló a Pénztár linkre kattintva megadhatja szállítási elérhetőségeit, amelyek alapján a Webshop tájékoztatja a rendelkezésre álló szállítási módokról, azok várható költségeiről, továbbá Vásárló kiválaszthatja a Fizetési módozatot is, amelyek Készpénz avagy Utánvét, Bankkártya, Paypal és Banki Átutalás lehetnek. A rendelést Vásárló a Véglegesítés gomb megnyomásával küldheti el Szolgáltató részére, aki erről e-mailben értesül, Szolgáltató pedig fizetési módtól függően reagál a rendelésre, Banki átutalás kiválasztása esetén Díjbekérő dokumentumot küld Vásárló részére és a vásárlás illetve az ahhoz kiválasztott szállítási mód költségének Szolgáltató bankszámlájára történő beérkeztéig a rendelés feldolgozása felfüggesztett állapotban marad, bankkártyás fizetés vagy utánvét esetén Szolgáltató 72 munkaórán belül megkezdi a rendelés feldolgozását és Vásárlóval az egyeztetést is kezdeményezi elektronikus és telefonos formában egyaránt.
Vásárló bruttó 15000 Ft rendelésértékű megrendelés összeállítása esetén ingyenes kiszállítás igénylésére jogosult, ezen kedvezményes kiszállítási díjmentesség alól kivételt képez az Utánvétes kiegyenlítés esetén az Utánvét kezelési díj, amely bruttó 530 Ft kezelési költséget jelent a megrendelt termékek összegén felül. Amennyiben Vásárló rendelésösszege nem éri el a 15000 Ft bruttó összeget, úgy a minimum PostaPont vagy Posta Automata kiszállítás díja az Utánvét kezelési díjon felül minimum bruttó 990 Ft, amely összeg természetesen a rendelésben szereplő termékek súlyának és méretbeli kiterjedésétől függően változhat. Vásárló a Személyes átvétel esetén üzletünkben sem szállítási díjat, sem Utánvét kezelési díjat nem fizet, csak és kizárólag a megrendelésének bruttó végösszegét.

1.10. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

1.11. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul,de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

1.12.  Elállás joga: A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől,visszaküldheti a megrendelt terméket.

A terméket eredeti állapotában küldje vissza panasz esetén, hiányos terméket nem áll módunkban visszavenni!