Affenzahn Ovishátizsák – Paul Panda, a panda

17 490 Ft bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza

Elfogyott

Leírás

Paul Panda, a panda – Affenzahn márkájú varázs hátizsák ovisoknak, mellyel vidáman fognak telni a gyerkőc mindennapjai.

Szép kidolgozású, hímzett hátizsák puha, méretre állítható vállpántokkal. Az állat nyelvének meghúzásával láthatóvál válik egy címke, melyre fel lehet írni a kis tulajdonos nevét. Rugalmas első zseb, külső zseb és kincsek tárolására alkalmas zseb is található rajta, a mancsok/szárnyak pedig tépőzárral záródnak.

Fényvisszaverő felületek a biztonságos közlekedésért. A hátizsák könnyű, belseje egyszerűen tisztítható.

A hátizsák 100% szerves pamutból készült, a gyártásnál újrahasznosított PET palackból álló szöveteket használnak. A hátizsák elkészítéséhez 3 db fél literes palackot használtak fel. A bluesign® tanúsított szövet biztosítja, hogy a teljes termelés során mellőzik a káros vegyi anyagok használatát.

3-6 éveseknek ajánlott, méret: 20 x 12 x 32 cm, súlya: 460 g, űrtartalma: kb. 8 liter.

7 indok a választáshoz:

1. Az állatfigurás hátizsákon van egy kihúzható nyelv, amely arra használható, hogy a szülők a gyermek nevét, és a maguk elérhetőségét ráírják.

2. Az állatfigurás hátizsákokon játékosan tépőzáras karokat, mancsokat alakítottak ki, hogy a gyermekek játszhassanak vele. Ezekkel a mancsokkal eltakartathatóak az állatfigurás hátizsák pofiján lévő szemek, fülek, egyik vagy mindkettő, ahogy a gyermek akarja.

3. A hátizsák vállbetétjei extra puhák, mert a tervezők arra törekedtek hogy a termék kiemelten gyermekbarát konstrukció legyen. A mellkasi hevederek magassága állítható, úgy, hogy a hátizsák hevederei kényelmesek maradnak a gyermek vállán, nem húzódnak, nem szorítanak.

4. Az elülső cipzáras zsebek extra helyet biztosítanak a tárgyak tárolására, a többitől elkülönítve. A hátizsák elején is van egy hálózseb, ebbe is sok mindent bele lehet rakni.

5. A hátizsák mindkét oldalán fényvisszaverő anyag van, ami a hátizsákot láthatóvá teszi sötétben is.

6. A  fogantyúja megkönnyíti a hátizsák felfüggesztését az oviban, vagy otthon. A fogasra akasztható, hogy mindig hamar előkerüljön, amikor kell.

7. Imádják a gyerekek, mert olyan ez a hátizsák, mint egy kis hűséges társ, ami velük együtt jár  az óvodába.

Tekintsd meg a teljes Affenzahn ovis hátizsák kínálatot és válassz kedvedre a szebbnél szebb hátizsákok közül

Értékelések

There are no reviews yet

„Affenzahn Ovishátizsák – Paul Panda, a panda” értékelése elsőként