Affenzahn Minihátizsák – Rosalie Rabbit, a nyuszi

13 490 Ft bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza

Elfogyott

Leírás

Rosalie Rabbit, a nyuszi – Affenzahn márkájú hátizsák a legkisebbeknek, mellyel vidáman fognak telni a picúrok mindennapjai.

Szép kidolgozású, hímzett hátizsák puha, méretre állítható vállpántokkal. Az állat nyelvének meghúzásával láthatóvál válik egy címke, melyre fel lehet írni a kis tulajdonos nevét. Fényvisszaverő felületekkel a biztonságos közlekedésért. A hátizsák könnyű, belseje egyszerűen tisztítható.

Újrahasznosított PET palackból készült termék, a hátizsák elkészítéséhez 3 db fél literes palackot használtak fel. A bluesign® tanúsított szövet biztosítja, hogy a teljes termelés során mellőzik a káros vegyi anyagok használatát.

1-3 éveseknek ajánlott, méret: 17 x 11 x 25 cm, súlya: 200 g, űrtartalma: kb. 4 liter.

Kiknek ajánljuk: fiúknak, lányoknak néhány indok, hogy miért jó választás az Affenzahn állatfigurás bölcsis hátizsák:

  • 1. A hátizsákon van egy kihúzható nyelv, amely arra használható, hogy a szülők a gyermek nevét, és a maguk elérhetőségét ráírják.
  • 2. A hátizsák vállbetétjei extra puhák, mert a tervezők arra törekedtek hogy a termék kiemelten gyermekbarát konstrukció legyen. A mellkasi hevederek magassága állítható, úgy, hogy a hátizsák hevederei kényelmesek maradnak a gyermek vállán, nem húzódnak, nem szorítanak.
  • 3. A hátizsák mindkét oldalán fényvisszaverő anyag van, ami a hátizsákot láthatóvá teszi sötétben is.
  • 4. A fogantyúja megkönnyíti a hátizsák felfüggesztését a bölcsiben, vagy otthon. A fogasra akasztható, hogy mindig hamar előkerüljön, amikor kell.
  • 5. Imádják a gyerekek, mert olyan ez a hátizsák, mint egy kis hűséges társ, ami velük együtt jár a bölcsibe.

Értékelések

There are no reviews yet

„Affenzahn Minihátizsák – Rosalie Rabbit, a nyuszi” értékelése elsőként