Affenzahn ovis hátizsák Olina Owl, a bagoly

17 490 Ft bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza

Elfogyott

Leírás

Bagolyfigurás ovishátizsák óvodás gyermekek számára.

Csodálatos alkotás kisgyermekek számára, ahol a kedves, barátságos állatfigura, Bagoly Olina kísér el minden utunkon. Azon kívül, hogy funkcionálisan jól van kialakítva, még a kisgyermekek hátára is jól símul. A felhasználói élmény csúcsa pedig a finommotorikát fejlesztő kihúzható nyelv, csatok és kapcsok.

Mérete: 20x31x12cm

Űrtartalma: kb. 10liter

Súlya: 420g

Ajánlott életkor: 3 – 5 éves korig

Anyaga: 100% újrahasznosított PET palack

Kiknek ajánljuk: fiúknak, lányoknak 7 indok, hogy miért jó választás az Affenzahn állatfigurás ovishátizsák:

  • 1. A hátizsákon van egy kihúzható nyelv, amely arra használható, hogy a szülők a gyermek nevét, és a maguk elérhetőségét ráírják.
  • 2. A hátizsákokon játékosan tépőzáras karokat, mancsokat alakítottak ki, hogy a gyermekek játszhassanak vele. Ezekkel a mancsokkal eltakartathatóak az állatfigurás hátizsák pofiján lévő szemek, fülek, egyik vagy mindkettő, ahogy a gyermek akarja.
  • 3. A hátizsák vállbetétjei extra puhák, mert a tervezők arra törekedtek hogy a termék kiemelten gyermekbarát konstrukció legyen. A mellkasi hevederek magassága állítható, úgy, hogy a hátizsák hevederei kényelmesek maradnak a gyermek vállán, nem húzódnak, nem szorítanak.
  • 4. Az elülső cipzáras zsebek extra helyet biztosítanak a tárgyak tárolására, a többitől elkülönítve. A hátizsák elején is van egy hálózseb, ebbe is sok mindent bele lehet rakni.
  • 5. A hátizsák mindkét oldalán fényvisszaverő anyag van, ami a hátizsákot láthatóvá teszi sötétben is.
  • 6. A fogantyúja megkönnyíti a hátizsák felfüggesztését az oviban, vagy otthon. A fogasra akasztható, hogy mindig hamar előkerüljön, amikor kell.
  • 7. Imádják a gyerekek, mert olyan ez a hátizsák, mint egy kis hűséges társ, ami velük együtt jár az óvodába.

Értékelések

There are no reviews yet

„Affenzahn ovis hátizsák Olina Owl, a bagoly” értékelése elsőként