Mágia – Bűvésztrükk – Animalium

2 320 Ft bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza

Kitöltendő

Elfogyott

Cikkszám: DJ09921 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Alaptanácsok kezdő varázslók és mágusok számára

Mielőtt közönség elé lépnél, nézd meg ezt a filmet és gyakorolj tükör előtt!

Kártyatrükk

A történet-kártyák segítségével az előadás alatt könnyen emlékezetedbe idézheted a trükkhöz tartozó történetet. A trükk megkezdése előtt – ha szükségét ítéled – tedd az emlékeztető kártyákat magad elé az asztalra. Soha ne ismételj egy trükköt kétszer, bármennyire is kéri azt a közönség! A varázslós könyvecskét (amiben ezt a trükköt kaptad) jól rejtsd el a többi könyved közé a könyvespolcon, hogy közönséged elől a trükk rejtélye rejtve maradjon!

Egy igazi mágus soha sem fedi fel titkait! Emlékezz a trükkhöz szükséges varázsigére: Magicam terra fieri mundum fantasy, azaz a fantázia földjén varázslatba öltözik a világ.

Az előadás:

A varázsló nevezze meg kártyákon lévő állatokat, miközben felmutatja azokat a közönségnek. Kérje meg az egyik jelenlevőt, hogy válassza ki kedvenc állatát, és az állatot ábrázoló képet, képes felével lefelé tegye a pakli tetejére. Eztán a varázsló kösse át a kártyapaklit a szalaggal – minderre azért van szükség, hogy az állatok meg ne szökjenek. (lásd 1. kép)

Ezután a mágus megkér egy újabb  résztvevőt, hogy miközben Ő (a mágus) hátat fordít a közönségének, bontsa ki a szalagot, és jól keverje meg a kártyákat. Ha kész, a mágus visszafordul a közönség felé, és megkéri a segédjét (a közönség egyik résztvevőjét), hogy a 2. képen látható módon, képes felükkel lefelé rendezze el a kártyákat.

A mágus készen áll, hogy csodálatos tehetségét használva gondolatolvasással megmondja, melyik állatot választotta a néző. Ehhez azonban szüksége van a közönség együttműködésére. Kérjen meg egy résztvevőt, hogy mutasson két lefordított kártyára. A mágus a kiválasztott kártyák közül az egyiket távolítsa el. Ezután a mágus mutasson rá két kártyára, és kéri a résztvevőket, hogy a kijelölt két lap közül az egyiket távolítsák el az asztalról. Most megint a közönségen a sor: kijelölnek újabb két kártyát, és az egyiket a kiválasztottak közül a mágus elveszi az asztalról.

Most már csak két kártya maradt. A mágus kihív egy nézőt, hogy válasszon a maradék kártyák közül. Az utoljára az asztalon maradt kártya rejti azt az állatot, melyet a közönség a játék elején kiválasztott.

A doboz tartalma:

10 db kártya

1 db szalag


Ajánlott életkor: 8 – 12 éves korig

Anyaga: papír

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Értékelések

There are no reviews yet

„Mágia – Bűvésztrükk – Animalium” értékelése elsőként