Varrókészlet – My sewing box

9 290 Ft bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza

Varrókészlet

Elfogyott

Cikkszám: DJ09826 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Teljesen felszerelt első, igazi varródoboz.

Minden található benne, amire a varráshoz szüksége van a gyermeknek.

Mi szülök ebben a rohanó világban nem is emlékszünk már arra, hogy milyen nagy öröm volt amikor gyerekkorunkban megvarrtuk az első művünket. legyen az kedvenc babánknak egy ruhácska, vagy egy gomb felvarrása a saját ruhánkra. Én a nagyszüleimtől, nevelőimtől tanultam és nagyon ügyes lettem. Máig megvannak a megvarrt játékállatkaim, elkezdett kötéseim. Később saját használatra és barátaimnak is készítettem varrógéppel és hímzéssel ruhaféléket. Nagyon szép emlékek így idősödő fejjel.

Gyerekkorban nem gondoltam volna, hogy ez a sok-sok örömet jelentő alkotó munka mennyire fejleszti a látásmódot, izlést, térlátást, kreativitást, kézügyességet. Most már nagymama korú vagyok, és ez a gyermek varrókészlet inspirál arra, hogy cseperedő unokámmal felfedeztessem a varrás örömét.

Ez a varrókészlet sok csodát rejt. A jól összeválogatott eszközökön túl lehetőséget ad arra, hogy megmutassam, megtanítsam amire csak kíváncsivá tudom tenni az unokám.

A doboz tartalma: tűk, gombostűk, színes cérnák, gombok, olló, mérőszallag, stb. + az együtt, szeretetben eltöltött idő lehetősége. Ne hagyja ki!

Doboz mérete: 18 x 15 x 6 cm


Ajánlott életkor: 8 – 14 éves korig

Kiknek: lányoknak, mindkettőnek.

Értékelések

There are no reviews yet

„Varrókészlet – My sewing box” értékelése elsőként