Gouache festék – Folyékony, 8 szín – Gouache

3 890 Ft bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza

Elfogyott

Leírás

Az ecsettel festéssel próbálkozó gyermekeknek készült ez a 8 színből összeállított gouache festék.

Ahogy egyre finomodik majd a mozdulatsor aprólékosabbá válik a munka. Ez a festék készlet kitűnő választás, mert a sikerélmény további próbálkozásokra inspirálja majd a leendő festőművészünket.

Már kezdetektől érdemes a legjobb minőségű festéket adni a gyermeknek. Ha a gyönyörű színekben örömét leli, ha látja, hogy a szülei értékelik a munkáját, a továbbiakban nagy kedvel elmélyülten alkot és közben ügyesedik. Fejlődési folyamata elindul az önkifejezés irányába.

Ezzel a festékkészlettel szabadon szárnyalhat a fantázia. A nyolc színű speciális, ún. gouache (vagy guas) festéket színenként célszerű a mellékelt festékpalettára adagolni. Ha valamelyik szín fogytán van lehet újra pótolni a palettára. Egyszerre keveset töltsünk ki a festékből. Így meg tudjuk őrizni a tiszta színeket és nem szárad be a festék.

A gouache sűrűbb az egyszerű vízfestéknél, lehetővé teszi, hogy a festékrétegek lefedjék egymást. A folyékony kiszerelést nem kell higítani. Ha vízzel higítjuk átlátszóbb, nem teljesen fedő réteget kapunk.

A csomagolás mérete: 26 x 11 x 3 cm


Ajánlott életkor: 3 – 6 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gouache festék – Folyékony, 8 szín – Gouache” értékelése elsőként